Marile cazinouri din intreaga lume au o multime de aparate si de jocuri de noroc facute special pentru cei care vor sa isi incerce norocul si sa castige sume fabuloase. Jocurile de cazino sunt foarte populare astazi si s-au extins si in zona online-ului din mai multe motive. Sunt usor de jucat, principiile de functionare sunt simple, au algoritmi care iti permit sa castigi daca esti insistent si te implici in jocuri. Sumele care se pot castiga sunt destul de mari, fiecare joc din cazino are riscurile sale, e adevarat, dar in general castigurile sunt pe masura riscurilor. In varianta online jocurile de noroc ofera si posibilitatea unui mediu placut de joc, poti juca in retea sau poti sa joci singur, din fotoliul tau.

Varianta moderna a jocurilor de noroc, cea online, este mult mai distractiva decat cea clasica, ai o multime de jocuri pe care le poti juca si gratuit, poti investi in ele cat doresti si primesti sumele castigate direct pe card. Unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din online si offline este cel numit generic „Slots”. Sloturile sunt diverse, sunt niste roti, linii verticale virtuale sau reale, daca ne jucam in cazino, cu diverse simboluri, care se rotesc simultan. DE obicei sunt trei sau patru, dar pot fi si mai multe.

La un moment dat se opresc din miscare si in functie de noile pozitii ale simbolurilor poti castiga sume mari daca ai trei sau patru pe linie, in diagonale, adunate de pe margini etc. Numele sloturilor variaza de al o tara la alta, se numesc Fruites, Fruit Machiens, One Armed Bandits, sloturi video, pokies. Nu e nicio diferenta intre ele, e acelasi lucru. De exemplu Fruites se foloseste in Marea Britanie, principiul de functionare e acelasi, se invart fructele si cand se opresc se calculeaza sumele castigate. One armed Bandits sunt primele masini automate pentru sloturi, tragi de maneta si se invart rotile respective cu simboluri. Daca ai fost in Australia ai vazut probabil Pokies, atat in online, cat si in offline, foarte populare la ei si tot cu diverse simboluri care se rotesc.

Sloturile video se joaca pe un ecran video, tot ce vedem in online putem numi „video slots”, partea mecanica nu mai exista astazi decat in marile cazinouri care mai detin masinarii vintage. Iar daca vrei sa vorbesti la general despre toate tipurile vei folosi denumirea de Slot Machines.

Acum stii ce inseamna sloturile si le poti juca gratuit si pe slotscalendar.ro, un site care ofera toate jocurile populare in calendar, pentru a maximiza sansele de castig. Stii care sunt populare, cand sa le joci ca sa castigi cat mai multi bani, stii si cand activezi o optiune cu rotiri gratuite. Tot pe slotscalendar.ro ai jackpot gratis, bonusuri periodice, fara depunere, de bun venit, rotiri gratuite fara depunere, cazinouri verificate, cele mai noi jocuri verificate de echiopa site-ului. Slotscalendar este de altfel primul site care ofera si recenzii complete si oneste ale bonusurilor, dar si ale jocurilor afisate pe site, care explica si termenii si conditiile. Cu recenzii, bonusuri si toate conditiile intelese pe deplin poti juca fara griji slots online si te poti baza oricand pe echipa de suport a site-ului, care iti va raspunde la intrebari mereu cu promptitudine si profesionalism.

Pe site-ul oficial ai toate informatiile necesare si descrierile jocurilor, ai notificari cand apar jocuri noi sau bonusuri, cand poti juca si castiga mai mult ca de obicei. Nu iti ramane decat sa intri pe site si sa iti alegi jocurile preferate pentru a incerca sa castigi de prima data cat mai multi bani. Daca stii cum sa combini jocurile ajungi la sume frumoase in fiecare luna si ai si un venit consistent din sloturi. Tine doar de tine si de intuitia ta sa ajungi la veniturile pe care ti le doresti si pe care vrei sa le castigi in online, cu noile tipuri de slots.