„What goes around, comes around” este expresia care pare sa  defineasca cel mai bine noua tendinta in materie de cursuri de dans. Trendurile se schimba de la sezon la sezon, iar lumea dansului nu e cu nimic mai prejos decat cea fashion sau oricare alta. Alegeri surprinzatoare care la prima vedere par doar o alta extravaganta a celor care doresc sa iasa din rutina urbana si sa evadeze intr-o alta lume.

La o privirea mai atenta, lucrurile nu fac altceva decat sa se repete, imbracand de fiecare data o alta forma. Daca pana nu demult, auzeam la mai tot pasul vorbindu-se despre tango, vals si dansuri latino-americane, iata ca acum a sosim momentul  unui trend cu iz autentic romanesc: cursuri dans popular!
De la copii care asteapta cu nerabdare ora in care vor juca sarbe oltenesti si invartite ca in Ardeal la adulti care iti lasa impresia ca se pregatesc pentru un mare eveniment sau mai mult pentru vreo competitie extrem de importanta.

Ritm alert, pasi care te fac sa te intrebi daca cineva chiar a fost in starea sa creeze asa ceva, buna dispozitie si munca in echipa. Tind sa cred ca cea din urma este nucleul care da viata dansurilor populare romanesti si care pune bazele unor noi relatii.

Traim intr-o lume accesorizata mereu cu tendinte din alte zone. Apreciem cultura altor popoare, visam sa calatorim peste mari si tari pentru a urca un munte care nu e cu nimic mai special decat cei pe care ii avem in tara noastra, imbracam haine traditionale din alte tari si tot asa. Pana apare un moment ca acesta in care revenim la esenta fiintei noaste ca popor. Descoperim ca avem o tara frumoasa, haine traditionale unice de-o frumusete aparte, dansuri si obiceiuri care au puterea de a transmite mai mult decat o mie de cuvinte.


Cursuri dans Bucuresti este cheia spre o experienta de neuitat. Daca pana acum considerai ca dansurile populare nu sunt genul tau, poate ar trebui sa mai faci o incercare! Alaturi de oamenii potriviti si un instructor pe masura ai fi surprins ce poti sa descoperi.