Te pregatesti  pentru cel mai important eveniment din viata ta?! Stii deja cum va arata rochia de mireasa, invitatiile de nunta, aranjamentele si sala! Ai o lista detaliata cu tot ceea ce trebuie facut pas cu pas.Iti doresti ca totul sa fie asa cum ai visat inca de cand erai copil, iar acum cand mai sunt doar cateva luni pana la marele moment, emotiile incep incet, incet, sa-si fac simtita prezenta.
Si contrar parerilor generale, acestea nu sunt generate de nunta in sine ci de momentul dansului.Cursuri dans nuntaeste sintagma care iti rasuna in cap de fiecare data cand te gandesti la nunta iar asta iti provoaca fluturi de emotie in stomac si furnicaturi in degete! Iti imaginezi momentul in care voi doi veti pasi pe scena pentru dans si nu poti sa te gandesti decat la cum sa nu te impiedici in rochie sau cum sa nu-l calci pe el peste picior. Scenariile tale au de cele mai multe ori un final nu prea fericit, asa-i?

Dansul mirilor pare sa fie  provocare suprema pentru care va trebui sa luati lectii de dans, avand in vedere ca nici unul dintre voi nu este prea priceput la acest capitol...

In functie de complexitatea sa, dansul  mirilor este adesea pregatit cu cateva luni inainte iar in cazul celor mai curajosi doar cateva sedinte inainte de eveniment sunt suficiente.

Indiferent de gradul de cunostinte pe care il ai, alaturi de un profesor de dans vei invata tot ce trebuie sa stii pentru ca valsul vostru sa fie unul desprins din povestile cu printi si printese!

Fondatorul si  antrenorul scolii de dans Triumph Dance Academy, Iulian Panait, dansator profesionist, dublu campion national, dublu vicecampion national si reprezentant al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv, este persoana potrivita pentru o  astfel de misiune.

Fie ca alegeti clasicul vals vienez, un tango pasional, un blues romantic sau un mix format din diferite stiluri de dans,  atat coregrafia dansului vostru cat si melodia aleasa trebuie sa fie unica si sa va reprezinte intru totul. In cadrul scolii de dans, toate aceste detalii vor fi discutate si analizate impreuna cu instructorul, iar acesta va va indruma astfel incat dansul vostru sa fie un veritabil spectacol de dans, impresionant si memorabil.