Dansez în ploaie, de fapt am dansat în ultimele zile în tot Bucureştiul. Am dansat la propriu, am dansat la figurat.

Dacă aş începe să scriu toate aberaţiile care mi s-au întâmplat m-aş lua la bătaie. Mai bine mă abţin, toţi ştim cum se întâmplă lucrurile în România.

E problemă mare că nu pot învăţa, nu pot învăţa, nu pot învăţa. Of, admitere! Dar ştiu că pot şi am încredere în mine.

Ce să mai învăţ când toată lumea e la mare, toată lumea e în vacanţă? Vin şi ai mei în câteva zile, am emoţii. Deja mă gândesc cum o să fie ultima lună din vară şi toamna acolo. Vreau relaxare, vreau jocuri cu matematica - http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-matematica.html - ca sa mai imi pun si eu mintea la contributie putin,

Mai mergem la narghilea şi ne mai distrăm noi fetele sau jucam niste jocuri cu constructii pc . Data trecută le-am luat cu mine şi pe J. cu A. J. nu a vrut să tragă dar A. era entuziasmată. :lol: Râdea mult şi o luase ameţeala. Cam aşa fac şi eu, râd fără motiv şi am o stare de plutire. J. se uita urât la noi de parcă am fi fost drogate, se speriase la un moment dat. Am corupt-o şi pe ea la final, a tras de câteva ori. Apoi am plecat aiurea pe străzi. Îmi place de mor Bucureştiul noaptea, J. zicea şi ea că e superb. Îmi place podul de la Eroilor, să stau să privesc şi îmi place şi Izvorul noaptea. Acum au tuns gazonul, mă rog iarba, nu mai fac oamenii prostioare. Nu ştiu de ce se duc în Izvor să facă sex, îi incită faptul că sunt în apropierea Casei Poporului :lol:

Şi nu mă întrebaţi de ce îmi place parcul ăla gol, pur şi simplu ţine de interior, mă simt bine acolo. Ca şi cu marea. Mă simt bine în Costineşti, nu fac comparaţie de preţuri, condiţii, terase etc. E vorba de starea pe care mi-o oferă un anumit loc.

Mi-a dat Marius Tudor (Cel mai mişto tip din România) o piesă frumoasă de la Armin van Buuren care e pe repeat de o zi. E chiar drăguţă, mi se pare că vocea feminină seamănă cu vocile folosite de ATB. ATB, alt frumos. Am auzit că vine vara asta în Bucureşti, ar fi tare să ajung şi eu.

Iar m-am uitat la Bridget Jones cu fetele. I-am văzut o groază de filme, actriţa asta e chiar minunată. Cel puţin cu rolul “Bridget Jones” m-a cucerit total. Apoi în Cold Mountain şi în Jerry Maguire e la fel de bună ca actriţă.

Cred că eu încerc să fac orice altceva numai să nu învăţ. :lol: Se mai trezeşte câte unul pe mess să îmi strice tot şi să-mi aducă aminte că am de învăţat. Uf!

Am găsit nişte poze drăguţe de prin Bucureşti, le las pe blog. Cea cu podul Eroilor e minunată, e superbă.

Am fost şi paparazzi cu M. la narghilea. Ne-a deranjat că tipa îşi arăta chiloţii, din păcate în poză nu se văd foarte bine. Săracul chelner, era trasnpirat când a văzut-o cu picioarele pe masă. :lol: M. e în Italia acum, sper să se distreze. M-a certat deja că am fost la narghilea fără ea. :lol: