Nu o să avem nici şolduri ieşite dizgraţios din blugii cu talie joasă. Nu o să purtam top-uri scurte dacă avem burtă, din respect pentru persoana noastră şi mai apoi pentru cei din jur.

Este absolut dizgraţioasă imaginea unei femei care işi pune un sutien mai mic (efectul ridicării sânilor) iar grăsimea îi iese pe afară, pe deasupra bretelelor acestuia. Bineînţeles că un tricou mulat peste imaginea descrisă mai sus nu poate lipsi. Revin la simţul acela estetic, de fapt la bunul simţ. Mai bine şi-ar pune tricouri cu 2 numere mai mari… de fapt asta recomandă stiliştii. Sfatul ăsta al lor chiar e bun.

E urât, nu se face, NU SE FACE. Nimeni nu e perfect, nimeni nu te obligă să slăbeşti 15 kg în două luni. Dar când poţi să-ţi maschezi anumite defecte, de ce să nu o faci?

Ce-o să mai văd vara asta la mare şi o să mă scârbească? Femei în tanga care nu au funduri perfecte. De ce să-ţi pui tanga dacă nu ai un fund frumos? Nu observi în oglindă când te priveşti că eşti dizgraţioasă?

Sunt atâtea forme de bikini! Cu siguranţă există cel puţin două modele care îţi vin perfect. Aaa, vrei să te bronzezi uniform şi să nu râdă iubi de tine când te vede cu fundul alb? Îţi dai după aia cu cremă autobronzantă, poţi rezolva. Sau stingi lumina. Sau te duci la nudişti.