Exista momente in viata unui om pe care le astepti de MULTA vreme :D si atunci cand intarzie a veni devii din ce in ce mai nerabdator si ti se pare ca timpul trece asa de greu, ca totul merge in reluare.

Sunt acele clipe in viata unui adolescent in care te simti “above the world” stii si tu, ca de exemplu implinirea varstei de 18 ani, acea infama varsta de 18 ani, varsta tuturor posibilitatilor initiale dar posibilitati ce se vor realiza mult mai tarziu.

Cand implinesti 18 ani devii MAJOR , mda , imi poate explica si mie cineva ce inseamna asta?

Titul asta care iti este oferit : major este doar acolo ca sa fie pentru ca daca am fi sincer cu noi insine am fi de acord ca de fumat daca e sa fumezi , faci asta si inainte de varsta limita, daca e sa bei diverse continuturi narcotice  nici nu se pune problema sa faci asta , ca daca nu te dai cu plebea nu esti un om normal. Ce-i drept de la aceasta varsta beneficiezi de un buletin nou , dupa noua lege :), posibilitate de a obtine carnetul de conducere ( ceva ce e foarte dorit la aceasta varsta) si pe langa toate astea acum ai drept de vot deci esti adult, iar daca tot veni vorba de a fi adult apare si mirifica problema a  asumarii responsabilitatii a diverselor decizii pe care le-ai putea lua ( implicand amenzi si alte diverse )

Dar in aceelasi timp chiar daca o data cu implinirea varstei de 18 ani iti dai seama ca esti tanar/tanara si ca ai o viata in fata, ca ai cum sa traiesti si sa faci ce simti ca trebuie sa faci.( chiar daca asta e varsta majoritatii greselilor pe care noi le facem :)))

In fost asta e felul nostru de a fi nu-i asa?

18 e o varsta la care primesti niste “drepturi” primesti acea “libertate” perfecta si mult dorita, “libertate” care nu exista daca traiesti pe banii parintilor.

Dar  astea sunt detalii  :)) asa ca va invit pe toti sa va bucurati de varsta voastra ( indiferent daca e 18 sau 30) pentru ca orice varsta vine doar o singura data in viata si ar trebui sa ne bucuram de ea cu greseli si cu bucurii.

Enjoy your life guys!

Si daca tot veni vorba mai am ceva de zis : La multi ani Laura!!! sa te bucuri de aceasta varsta :)) si bine ai venit in clubul nostru draga!!!! Hugs!